avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie 205 pe 2012 (fisa fiscala)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie 205 pe 2012 (fisa fiscala)

Daca s-a deteriorat fisa fiscala pe 2012 (am varsat cafea de fisa nu maie folosibila)de unde as putea cere o alta copie in afara de angajator?? de la finantele din oras se poate?? Cererea banuiesc ca trebuie una trebuie depusa personal sau o pot depune eu pentru sotul meu??
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:24, 4 Iulie 2013
Chiar daca veti depune cerere la fisc tot la angajator veti ajunge. La fisc nu se depun fisele individuale, ci numai centralizatorul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul global adinutza_75 adinutza_75 Buna ziua, in anul 2007 am fost salariat in perioada ian-august, si in decembrie 2007 am obtinut venituri din activitate consultanta. Nu am depus la Finante ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale ptr 2011 ContSters13909 ContSters13909 A aparut vers 2012 pentru decl 205 . Pentru fisele fiscale a ramas versiunea 2011. Se mai depun fisele fisc pentru salariati si asimilati ? (vezi toată discuția)
Fise fiscale j0lli3 j0lli3 pana la ce data se depun fisele fiscale? se pot trimite si prin posta? va multumesc (vezi toată discuția)