avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Nu comentați. E de prisos.
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Nu comentați. E de prisos.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat joi, într-o conferinţă de presă, comentând rezultatele oficiale ale recensământului din 2011, că femeile şi bărbaţii trebuie "să-şi facă datoria faţă de ţară şi popor" şi să sporească natalitatea.

E doar o ştire de presă. Care mă duce cu gîndul la celebra constatare că inteligenţa este o constantă, ceea ce variază în timp fiind populaţia, aflată într-o continuă creştere. ªi care mă face să mă întreb dacă ea, constatarea adică, poate fi extrapolată. Mă refer la doza de cinism, raportată la scăderea numărului de politicieni cu adevărat responsabili.

Nu comentaţi. E de prisos. Ceea ce se întîmplă nu ţine de puterile noastre, nici măcar atunci cînd avem ştampila în mînă.

Stahanovişti din toate judeţele, înmulţiţi-vă!

Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:50, 4 Iulie 2013
SA refacem '' povestea '' cu mamele EROINE !!! 10 COPII DE CACIULA !!!!!!!!!!
:slap:
Cum să rezist tentației de a comenta?!

Cred ca oamenii aceia și-au pus mintea pe moațe și gândesc ondulat! :happy:

Să de-a exemplu ei, cei care debiteaza idei crețe! Că, doar, nu s-a interzis înmultirea celor care au QI sub 100…

Pentru țară și popor ne batem în dormitor!
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota – ati sustine un proiect legislativ in acest sens? Ares-3 Ares-3 Sustin cu toata convingerea o initiativa legislativa care sa duca la transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota: ... (vezi toată discuția)
"televiziunea poporului" Talk Partners Talk Partners Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul \"Televiziunii poporului\" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai ... (vezi toată discuția)