avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Poprire salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Poprire salariu compensatoriu

Am un angajat cu poprire pe salariu iar luna aceasta in urma unor concedieri colective trebuie sa-i aloc un salariu compensatoriu. Poprirea i-o aplic pentru si la salariul compensatoriu?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: enjoy2013 , utilizator 11:23, 5 Iulie 2013
Poate fi urmarit doar pentru obligatie de intretinere si despagubiri pentru repararea daunelor cauzate prin moarte sau prin vatamari corporale, daca legea nu dispune altfel.( art. 728 alin.4 Cod procedura civila ).
deci sa inteleg ca nu se aplica retinere? multumesc pentru promptitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Un salariat are o poprire pe salariu - in lua in care are si un concediu medical - 4 zile - i se opreste aceeasi suma ca si poprire ( aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire in perioada concediului medical petronela_gav petronela_gav Un angajat are poprire pe salariu. Pentru luna in care este in concediu medical, am voie [b]sa nu[/b] ii opresc poprirea. Se aplica art. 728, din Codul de ... (vezi toată discuția)
Veniturile asupra carora nu se poate face poprire ukzspan ukzspan Va rog sa imi spuna cineva unde scrie care sunt veniturile pe care administratia financiara poate face poprire, din ce stiu eu sunt exceptate : alocatiile ... (vezi toată discuția)