avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi banesti retea lumina si gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi banesti retea lumina si gaz

Buna seara. In urma cumpararii unui teren am participat cu o cota parte la de 4000ron la reteaua de lumina si 4000ron la gaz,suntem 4 persoane,intre timp a venit a cincea persoana care doreste sa se lege la retea si sa contribuie la costurile retelei. cum se impart corect banii,daca una din primele 4 persoane a vandut altcuiva,cui ii revin banii ? persoanei care a contribuit initial sau noului venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: eda09 , utilizator 20:25, 12 Iulie 2013
Daca cineva a vandut partea sa de teren, prin incheierea actului de vanzare-cumparare, noul propietar devine si parte platita deja pentru reteaua de curent electric.
Cand ulterior apare si un al 5-lea care doreste sa se lege la retea, costurile totale se impart la 5, iar ultimul venit trebuie sa returneze o suma de bani celor 4 initiali (din care 1 este proprietarul care a cumparat de la unul din cei 4).
Multumesc frumos pt raspuns,asa am gandit si eu ,insa sunt pareri pro si contra. Asta e, din pacate asa e peste tot atunci cand vine vorba de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare retea electrica Bogdanstochita Bogdanstochita Avem de costruit 200m de retea electrica pe stalpi. Primaria detine drumul dar nu are finante si a dat negatie (aprobare pentru construirea bransamentului pe ... (vezi toată discuția)
Retele publice construite pe bani privati dinuoprea dinuoprea Buna ziua! Rog persoane avizate sau persoane care au trecut prin urmatoarea situatie sa-mi dea un sfat, o solutie.. La sfarsitul anului 2006 pe o strada in ... (vezi toată discuția)
Cabluri electrice tranziteaza proprietate privata Boeru Ionut Boeru Ionut Buna ziua. Suntem 8 prorietari beneficiari ai unei retelei subterane de cabluri electrice construita de CEZ. Cablurile tranziteaza un teren privat. Vechiul ... (vezi toată discuția)