avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate PFA in spatiu inchiriat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate PFA in spatiu inchiriat

Doresc sa imi infiintez o PFA cu activitate de comercializare mobilier si alte lucruri second-hand. Activitatea vreau sa o desfasor intr-un spatiu inchiriat.
Intrebarea este: Trebuie sa inchiriez spatiul pe numele meu inainte de a merge la Registrul Comertului pentru infiintarea PFA?
Sub ce cod CAEn pot lucra?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:40, 7 Iulie 2013
Puteti incheia contract de inchiriere pe numele PFA -in curs de infiintare, reprezentat de titular Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri infiintare intreprindere individuala: calificare, sediu, obligatii fiscale ContSters113082 ContSters113082 As dori sa deschid o II cu activitate de comercializare haine second hand si as vrea sa stiu urmatoarele: 1. daca am lucrat 15 luni ca agent de vanzari e ... (vezi toată discuția)
Sunt ii si doresc sa deschid un magazin second hand . ce autorizatii sunt necesare? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)