avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat de handicap

Buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti daca fiind detinatoare a unui certificat de incadreare in grad de handicap mediu pot beneficia de retete gratuite. Nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred ... sistemul nostru medical este atat de problematic ... desi am platit 27 de ani contributii, de un an de zile de cand am fost diagnosticata cu cancer de colon ma confrunt mereu cu problema gratuitatii, atat la medicamente cat si la consultatii. Vreau sa stiu daca am dreptul sa primesc retete gratuite de la medicul de familie si in ce conditii ? Va rog mult sa ma ajutati, vreau sa-mi cunosc drepturile ... Mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: conteaza , utilizator 20:24, 6 Iulie 2013
Solicitati medicului de familie sa respecte si sa aplice prevederile L nr 448/2006 republicata
Va multumesc mult pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reteta gratuita wazz wazz Buna ziua, Am primit adeverinta de la Casa Judeteana Asigurari de Sanatate care atesta calitatea mea de asigurat cu doua categorii de asigurare si ... (vezi toată discuția)
Dubla calitate de asigurat wazz wazz Buna ziua, Am primit adeverinta de la Casa Judeteana Asigurari de Sanatate care atesta calitatea mea de asigurat cu doua categorii de asigurare si ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)