avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intrebare avocat drept comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intrebare avocat drept comercial

Buna ziua.Sunt un proaspat absolevent cu o idee de afaceri,ca sa zic asa. In momentul de fata lucrez la realizarea unui site care urmeaza sa ofere publicitate pentru diverse firme (din motive evidente,nu pot da detalii in public) si pentru realizarea contractelor o sa am nevoie sa colaborez cu un avocat specializat pe drept comercial.Contractul o sa fie unul standard,adaptat ulterior pentru diversele situatii aparute. Ar mai trebui sa stiu ceva ? Mentionez ca sunt in cautarea unei colaborari cu un avocat specializat pe asa ceva care sa fie interesat si sa creada in proiectul meu. Totodata, pot sa platesc serviciile acestuia printr-un procent din contravaloarea contractelor semnate. Mai multe detalii pot sa dau persoanelor intereresate.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: calinradu , utilizator 19:10, 27 Noiembrie 2013
In primul rand va sugerez sa va protejati ideea (continutul site-ului) si apoi sa construiti un contract de publicitate astfel incat sa evitati neplacerile ulterioare. Identificati situatiile in care interesele dvs ar putea fi lezate prin nerespectarea acestui contract si apoi colaborati cu un avocat pentru a acoperi juridic eventualele riscuri.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua! Sunt un tanar antreprenor si as dorii sa-mi mut afacerea si in mediul online, doresc sa deschid un outlet online care sa comercializeze imbracaminte ale unor cunoscute firme, nike, puma, armani, guess... Este legal? Pot folosi banere cu numele firmelor pe ale caror produse le comercializez pe site? Va multumesc anticipat pentru informatii
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
calinradu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)