avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale AM INCHEIAT CONTRACTUL OBLIGATORIU CU O FIRMA DE ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

AM INCHEIAT CONTRACTUL OBLIGATORIU CU O FIRMA DE SALUBRIZARE LA CARE MI SA ZIS CA ESTE OBLIGATORIU SA INCHEI SI CONTRACT DE COLECTARE SELECTIVA.LA CARE MAI PLATESC INCA 26 RON LUNAR.DECI ABONAMENTUL LUNAR AJUNGAND LA 70-80 RON.

M-ar interesa daca este o lege care spune ca trebuie sa incheiem si acest contract de colectare selectiva(ambalaje pentru reciclare) si daca este normal sa mai platim taxa suplimentara din moment ce platim 50 ron pe luna la gunoi.Exista riscul sa prumesc amenda de la garda de mediu daca nu am acest contract?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:54, 8 Iulie 2013
Institutiile publice au aceasta obligatie conform legii 132/2010:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme de respectat privind protectia mediului de catre un magazin vintzi vintzi Buna ziua, in cazul unui magazin aflat intr-o comunitate rurala (desi nu are mare importatanta, decat ca si colectare selectiva a gunoiului de catre ... (vezi toată discuția)
Legea 132/2010 alinaeliza alinaeliza buna ziua,, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca ong-urile de utilitate publica trebuie sa se supuna noii legi 132/2010. (vezi toată discuția)
Obligativitatea colectarii selective a deseurilor, impusa abuziv de o primarie bdaniel7 bdaniel7 Buna ziua, O primarie de sat a incheiat contract cu singura firma de adunat deseuri din resedinta de judet. Primaria obliga satenii sa plateasca o taxa pentru ... (vezi toată discuția)