Am o amenda de platit de aproximativ 1000 euro data de politia elvetiana .
amenda este luata de mine in luna mai 2013 pentru ca am fost prins la lucru in elvetia fara acte (lucru la negru) , Am fost luat la politie unde mi s-a luat datele de pe buletin si dupa cateva ore am fost eliberat.
Impreuna cu mine la politie a fost si seful meu care a spus ca plateste el amenda dar nu vad ca nu a platito .X-(
Eu am venit acasa la sfarsitul luni mai .
Azi mi-a venit un plic din elvetia prin posta prin care ma anunta ca am de platit suma de 1000 euro in caz ca nu platesc sunt amenintat cu inchisoarea :O
intrebarea mea este urmatoarea ;
1 ce se intampla daca nu platesc amenda ?
2 se poate face inchisoare pentru asa ceva ( eu nu cred :P) ?
3 mi se poate pune interdictie pe elvetia ?
4 si daca as plati-o unde ar trebui sa depun bani la ce institutie ?
Pot sa va spun ca o data cand am mers in Elvetia, la granita un domn a avut probleme din cauza unor amenzi si daca nu le-ar fi platit pe loc, nu ar fi putut intra pe teritoriul elvetian ... Sunt foarte stricti
Furt - elvetia
Mihai_alexandru
Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Arest
ditaclau
Buna ziua am si eu o intrebare am un amic arestat in Elvetia a furat metale grele a luat familia lui legatura cu un avocat de acolo de acolo de 2 saptamani nu ... (vezi toată discuția)