avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi concubinaj

Am fost casatorita timp de 5 ani,dupa care am divortat in 1995,de atunci am ramas impreuna cu fostul sot,am construit o casa in 2007 impreuna,dar toate actele le-am facut pe numele meu,avem impreuna 2 copii de 24ani,respectiv 20.Acum sunt in procedura de executare silita pentru suma de 11500 eur datorata unei rude,am ipoteca in favoarea unei banci pentru suma de 45000 eur.Intrebarea mea este ce poate face fostul meu sot pentru a nu pierde partea cuvenita lui cu aceasta executare?Cum ar trebui sa procedeze?Multumesc?

Alte discuții în legătură

Executare silita elenadanielagri elenadanielagri Am incheiat un contract de imprumut cu o persoana fizica,nu am avut posibilitatea sa returnez suma de 11500 eur.Mentionez ca am ajuns la executare silita.Am un ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni nepartajat, amenintare de executare imobiliara victor77 victor77 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea problema: sunt divortat de curand si am impreuna cu fosta sotie un credit in franci ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)