avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Jocuri de noroc-functionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Jocuri de noroc-functionare

Un SRL care are ca obiect de activitate"desfasurarea jocurilor de noroc" poate functiona fara un aviz eliberat de Primarie?

Alte discuții în legătură

Vize, avize,taxe si alte .... pt chiosc patiserie tip fornetti liliche liliche Am un srl si doresc sa deschid un p de lucru intr-un chiosk al unui ... domn. Ce avize vize si altele imi dunt necesare pt a functiona legal? multumesc (vezi toată discuția)
Aviz funcționare non stop Mister Lucky Mister Lucky Bună seara ! De curând am deschis un SRL ce are ca domeniu de activitate Baruri și Restaurante. Vreau sa știu cu ce acte ar trebui sa merg la Primărie ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii functionare firma elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna seara, Am infiintat recent o firma (SRL cu obiect de activitate \" comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii\") ... (vezi toată discuția)