avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz funcționare Non Stop
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz funcționare Non Stop

Bună seara ! De curând am deschis un SRL ce are ca domeniu de activitate Baruri și Restaurante. Vreau sa știu cu ce acte ar trebui sa merg la Primărie pentru a putea funcționa non stop și în cat timp se eliberează avizul de funcționare. Menționez ca în urma unui contract de asociere în locație vor fi montate aparate de jocuri de noroc . Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând s-a deschis o sala de jocuri cu program ... Jeasminne Jeasminne Bună ziua. De curând s-a deschis o sala de jocuri cu program non-stop sub apartamentul meu, ceea ce duce la lipsa linistii și gălăgie în mod constant, ... (vezi toată discuția)
Orar lucru firma alin1980 alin1980 Buna ziua as dori sa intreb ceva in legatura cu programul-orarul unei firme.. CA patron de firma pot inchide oricand anuntand inainte persoanele ce se ... (vezi toată discuția)
Buna seara. la parterul blocului în care locuiesc la etajul ... mirina009@gmail.com mirina009@gmail.com Buna seara. La parterul blocului în care locuiesc la etajul 1, se afla spatii comerciale, din construcție. Sub dormitorul meu funcționează o pizzerie, pe ... (vezi toată discuția)