avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie in calitate de mostenitor al inculpatului.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie in calitate de mostenitor al inculpatului.

Buna ziua,
Tatal meu, decedat in dec. 2007 era inculpat intr-un proces intentat de Directia Vamala, o firma de inchirieri auto din Cehia si o persoana fizica pentru Fond- inselaciunea (art. 215 C.p. ).
Astazi am primit citatii atat eu cat si mama mea, prin care suntem chemati in instanta in calitate de mostenitori.
Avand in vedere ca noi suntem din Timisoara si procesul e la Curtea de apel Brasov , sectia penala, iar mama este persoana cu handicap locomotor de gradul 1, dar si pt. ca d.p.d.v. financiar ne este imposibil sa facem deplasarea, va rugam sa ne ajutati cu sfaturi.

P.S.
Noi stiam ca ce este penal nu se mosteneste...
Cel mai recent răspuns: ANDREEA ZAHARIA , Avocat 20:06, 12 Martie 2009
Nu va inchide pentru faptele penale (daca exista) ale tatalui dvs.
E vorba de latura civila a cauzei.
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
Adica eventuale despagubiri va trebui sa le platesc eu ?!
Ati facut succesiunea dupa tatal dvs.?
Da, am facut-o anul trecut in august.
In cazul asta stati cam prost. Va sfatuiesc cu toata seriozitatea sa discutati cu un avocat.
Nu stiu ce este in dosarul penal si la cat se ridica pretentiile partii civile. S-ar putea sa aveti probleme.

Alte discuții în legătură

Consiliere juridica birzaveanu birzaveanu Am fost chemat in instanta in luna martie 2010 in calitate de parte vatamata, in proces cu d-l \"X\" in calitate de inculpat pentru inselaciune(art.215 C.p.). ... (vezi toată discuția)
Oare cat e de grav? claudiu 33 claudiu 33 buna ziua si un an nou fericit . Problema e an felul urmator.prietena mea a primit o comunicare de la parchet caci a fost scoasa de sub urmarire penala, iar ... (vezi toată discuția)
Citatie - nelamurire nikolos nikolos Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)