Buna ziua,am primit 2 citatii la interval d 2 luni pt revendicarea unor terenuri luate de comunistii;la nici unul din procese nu ne-am prezentat,iar acum am primit ''comunicare incheiere-suspendare civila''in care scrie urmatoarele:
''La apelul nominal facut de instanta publica,nu au raspuns partile.
Procedura de citare este legal indeplinita.
S-a facut referatul cauzei de catre grefierul de sedinta,dupa care,
INSTANTA
Fata de lipsa nejustificata a partilor la acest termen,procedurade citare fiind legal indeplinita,la dosar neexistand cerere de judecare a cauzei in lipsa,urmeaza a
DISPUNE
In temeiul ''xxxx'',dispune suspendarea judecarii cauzei privind reclamantul X in contradictoriu cu paratul Y,pt lipsa partilor.
Cu drept de recurs pe toata durata suspendarii.
Pronuntata in sedinta publica azi 14.06.2013
Acum intrebarile mele:nici reclamantul nu s-a prezentat la proces?asta inseamna ca s-a incheiat?sau doar suspendare pt neprezentare si daca e suspendat pt cat timp!
Explicati-mi si mie va rog ce inseamna asta,noi suntem in calitate de parat!
VA MULTUMESC!!!
Dosarul a fost suspendat pentru ca partile nu au fost prezente personal si nici nu au cerut judecarea in lipsa a cauzei.Se poate formula cerere de repunere pe rol de catre reclamant(in calitate de parat nu este interesul dvs).
Proces pamant
aylyn87
Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte.
Asta am primit in urma procesului, insa nu stiu exact ce se doreste de la mine, ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate
aylyn87
Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte, acest vecin a primit de la primarie acea proprietate (are acte), desi acel loc este al meu conform ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol
mare gosco
Buna ziua, doresc sa aflu de la ce data se calculeaza termenul de repunere pe rol, in raport cu urmatoarele termene in situatia in care repunerea pe rol s-a ... (vezi toată discuția)