Buna ziua !
In situatia in care un angajat absenteaza nemotivat de la locul de munca i se suspenda CIM in baza deciziei emise de director, se opereaza in Revisal - pana aici e clar. In Regulamentul Intern se prevede ca la un nr. de 3 nemotivate, se inceteaza CIM al respectivului. Totusi trebuie cercetat disciplinar inainte de incetare, pt. a i se oferi posibilitatea de a prezenta si punctul lui de vedere, motivul pt. care a absentat ... In acest sens am eu o nelamurire: in Revisal i am suspendat CIM pt. nemotivate cu art. 51 / 2 ; pt. cercetare disciplinara trebuie suspendat cu art. 52 / 1 lit. a. Prin urmare, atunci cand se prezinta ( ca urmare a convocarii ) pt. cercetare disciplinara, ii incetez susp. cu art. 51 / 2, si l suspend cu 52 / 1 litl. a ?
Daca are suspendat c.i.m. pentru absente nemotivate , la data prezentarii inceteaza aceasta suspendare si se va emite o noua decizie de suspendare pentru cercetarea disciplinara
Desfacere cim
MariaRamona
Daca o persoana absenteaza mai mult de 3 zile consecutive, pot sa dispun desfacerea contractului de munca fara realizarea unei cercetari disciplinare? (vezi toată discuția)