avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatii repetate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatii repetate

Detin o firma si fostul meu sot imi tot inainteaza tot felul de reclamatii la finante . Pot spune ca aproape lunar cate o reclamatie.
Exista cumva o posibilitate legala ca sa il reclam si sa suporte consecinte pentru aceste hartuiri razbunatoare?#-o#-o

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor urgent!!! u_c u_c am o problema pentru care am nevoie de niste sfaturi juridice pentru ma depaseste.anul acesta in vara am lucrat undeva fara carte de munca ulterior am plecat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere lorelei247 lorelei247 M-am mutat in chirie in decembrie 2014. Proprietara de atunci ma tot amana sa incheiem un contract de inchiriere, ba pentru ca a fost bolnava (e batrana si e ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama un dealer de droguri? DanCristian199 DanCristian199 Unde pot reclama un vanzator de droguri? Cunosc o persoana care consuma si vinde substanțe strict interzise,iarba,prafuri stupefiante,fabricate sau cultivate ... (vezi toată discuția)