avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot reclama un dealer de droguri?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot reclama un dealer de droguri?

Unde pot reclama un vanzator de droguri? Cunosc o persoana care consuma si vinde substanțe strict interzise,iarba,prafuri stupefiante,fabricate sau cultivate bineînțeles tot ilegal de la relațiile lui.
Ce pot face pentru că această persoană sa fie verificată?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:17, 23 Februarie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce întrebare e asta, unde credeți că puteți reclama în afară de poliție?

Sincer, mi-e greu sî cred că într-adevăr cunoașteți pe cineva care face aceste lucruri și îi știți și relațiile/contactele. Acești infractori nu-s chiar transparenți.

Emilika40 a scris:

Ce întrebare e asta, unde credeți că puteți reclama în afară de poliție?

Sincer, mi-e greu sî cred că într-adevăr cunoașteți pe cineva care face aceste lucruri și îi știți și relațiile/contactele. Acești infractori nu-s chiar transparenți.

Ii cunosc deoarece am fost in relatii de prietenie cu aceștia si stiu si cu ce se mai ocupă pe lângă munca legală,stiu ce consumau în prezența mea,etc.
Nu pot să i reclam la poliție asa cum credeti. Mi se pare ca exista un centru anti drog.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce legatura are centrul antidrog? Centrul antidrog ii ajuta pe consumatorii care isi doresc asta - sa renunte la consum si sa treaca mai usor peste efectele sevrajului.

FIe ii reclamati la politie, fie stati linistit. Pana la urma, aveti informatii clare ca acestia ar face trafic de droguri? Este o linie intre consum propriu si trafic.

Aveti grija: daca ii reclamati si se dovedeste ca acea reclamatie a fost facuta cu rea credinta sunteti pasibil dvs. de a raspunde in fata legii. Si oricum, politia sigur va intreba ce relatie aveti cu ei si va analiza daca nu cumva doriti sa va razbunati din alte motive. (mai ales ca ati mentionat chiar dvs. ca ati petrecut timp impreuna - aspect care poate fi interpretat in mai multe sensuri).
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
Company Advising, utilizator
Deci te duci la politie reclami , afla reclamatu si te asteapta noaptea sa iti dea in cap . Asta`i romanica
La mine in cartier sunt 3 dealeri, de cel putin 3-4 ani fara nici un stress . aproape tot cartierul stie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect, dacă nu doriți probleme din partea lor, nu-i reclamați. Dacă sunt dealeri mari riscați să fiți omorât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla? chemat la audieri după un an și jumătate roba roba acuma un an jumate ma prins politia cu un 0 ,5 la mine de iarba si acuma dupa un an jumate mau sunat sa merg la audieri de la anti drog si nici nu sa prezentat ... (vezi toată discuția)
Am fost prins de poliția rutieră cu aproximativ 1.5 g canabis pentru consum propriu. la ce să mă aștept, cum va decurge ancheta penală? calafeteanu viorel calafeteanu viorel Buna seara dragii mei Domni... ma tot gandesc la ce fel de intrebari imi va pune procurorul , eu fiind prins de politia rutiera la un control de rutina cu ... (vezi toată discuția)
Trafic, detinere, cultivare de drogri. None_ None_ Buna ziua, Am o problema destul de grava, in momentul acesta sunt condamnal la 4 + 1 de inchisoare, si as vrea sa stiu care sunt optiunile mele in momentul ... (vezi toată discuția)