avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

suntem in cazul unei mosteniri si am constatat ca in titlu de proprietate din anul 1994, pentru un teren intravilan in suprafata de 2500 mp, teren pentru care s-au facut inscrisurile in CF in anul 1997, este o suprafata de teren de 300 mp care a facut obiectul unei exproprieri in anul 1961 in favoarea statului roman, dar pentru nu au fost facute inscrisuri in CF. Va rog sa-mi spuneti care este de fapt situatia acelei suprafete de 300mp. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! recuperare teren fubu00 fubu00 Buna ziua! Am primit un teren printr-un contract de intretinere, in anul 1973, de la bunicul meu, cu o suprafata de 800mp, pe acesta fiind amplasate o casa si ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare drept de proprietate teren dianazarnescu dianazarnescu Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie cu rugamintea de a ma indruma cum pot rezolva problema. Tatal meu are in titlul de proprietate 1200 mp de teren ... (vezi toată discuția)