avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara acceptul vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara acceptul vecinilor

Lângă casa mea a funcţionat începând cu anul 2000 o terasa(mai mult local ordinar, în România îi spunem de fapt ,,bombă"), cu ai cărei proprietari am avut mai multe discuţii, eu având atunci şi copil mic. Acum ei demolează localul cu scopul de a construi altceva(zic ei un local cu linie de autoservire dar în ţara noastră se schimbă foarte repede profilul după ce a apărut construcţia). De vreun an umblă după noi, proprietarii imobilului vecin, pentru a le aproba să construiască însă am refuzat discuţia din start cunoscând ce fel de oameni sunt şi bineînţeles datorită problemelor avute în trecut. Locul de care vorbesc este şi lângă o şcoală generală, mai precis au avut până acum gard comun. Acum demolează, după cum am spus anterior însă prea puţini fac acest lucru fără să fie siguri că vor construi altceva. Spuneţi - mi vă rog, ce pot face dacă încep construcţia fără a mai cere de la mine aprobare , există vreo lege în acest sens care să - mi poată fi de ajutor ?

Alte discuții în legătură

Violarea proprietatii? marinache marinache Problema mea e in legatura cu o bucata de teren din spatele casei. Intre mine si vecinii mei a fost un gard de lemn care intre timp s-a degradat, acesta ... (vezi toată discuția)
Constructie in curtea vecinilor pe gardul meu maitzen maitzen Buna ziua, am cumparat recent o casa in localitatea Oradea, cand am cumparat casa, vecinii de langa aveau deja construita o anexa la casa in care si-au ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)