avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala agricultura, declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala agricultura, declaratii

Am o intreprindere individuala din 2009 pe un cod caen diferit de cel pt activitati agricole, iar de luna aceasta voi avea si codul caen 011. Din 2009 si pana acum nu am avut nicio activitate, practic intreprinderea a fost pe zero.

Odata cu aceasta noua activitate ce obligatii fiscale am? Trebuie sa depun o declaratie sau vreun document anume acum cu introducerea unei noi activitati sau depun declaratiile cum am facut-o in fiecare an, la datele deja cunoscute pt venit estimativ si venit real?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
radu_marian, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia privind venitul estimativ carmadara carmadara Am si eu o nelamurire in aceasta problema : o persoana fizica autorizata constituita in februarie 2008 nu a depus la infiintare declaratia 220 . Acum la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)