marinica71 a scris:
lucrez in sistemul sanitar si am fost inscris in sindicatul SANITAS. de luna trecuta m am retras din acest sindicat iar spre marea mea surprindere am vazut ca pe fluturasul salarial nu mai era trecut cotizatie pt. sindicat ci o cotizatie de NEMEMBRU.ESTE CORECT SA IMI OPREASCA DIN SALAR O COTIZATIE PT CARE EU NU AM SEMNAT NIMIC DECI NU SUNT DE ACORD CU EA?.
Corect poate fi, legal nu stiu deocamdata ,doar daca imi veti indica si unitatea sanitara la care lucrati pentru a putea vedea daca era sau este sub incidenta ccm la nivel de grup de unitati al min sanatatii.Puteti vedea aici
[ link extern ]
daca unitatea in care lucrati era sub incidenta acelui contract. Daca nu se afla in lista cuprinsa in anexa 10 atunci nu este legal intrucat actul aditional aintrat in vigoare doar la data de 11 iule, data publicarii in Monitorul Ofcial. Daca unitatea in care lucrati nu se afla nici in lista de aici
[ link extern ]
atunci nu este legal nici in acest moment intrucat ma indoiesc de faptul ca aveti un ccm valabil la nivel de unitate.
Corect este (sau poate fi) intrucat daca aveti ccm valabil beneficiati si dvoastra de unele mici avantaje conferite doar de ccm.
o zi buna!