avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ANUNT IMPORTANT LANSARE PROGRAM FEMEIA MANAGER 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ANUNT IMPORTANT LANSARE PROGRAM FEMEIA MANAGER 2013

Incepand cu data de 19.07.2013 ora 10.00 va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de inscriere in cadrul Programului national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Pentru a consulta documentatia Programului accesati:
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Anunt important lansare program start 2013! Daniela Bolog Daniela Bolog Incepand cu data de 29.07.2013 ora 10.00 va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de inscriere in cadrul Programului pentru dezvoltarea abilitatilor ... (vezi toată discuția)
Anunt! au aparut procedurile finale si anexele pentru 3 programe nationale! Daniela Bolog Daniela Bolog Cele 3 programe ce urmeaza a fi lansate care au procedura finala de accesare sunt: 1. Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare ... (vezi toată discuția)
Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)