avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale soc.suspendata temporar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

soc.suspendata temporar

Buna ziua,
Doresc si eu cateva indrumari pentru o soc.suspendata temporar,termenul de suspendare a expirat si as vrea sa o redeschid, ce am de facut?momentan fara activitate, o redeschid doar in acte,multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Cutean , Consilier juridic 10:48, 15 Iulie 2013
Stimata doamna,pentru a redeschide o societate suspendata sunteti nevoita sa depuneti la Registrul Comertului,un dosar similar cu cel depus pentru a inregistra inactivitatea societatii.Procedura reluarii activitatii dureaza a prox. 5 zile lucratoare.dosarul trebuie sa contina urmatoarele acte: - declaraţia-tip pe propria raspundere privind autorizarea funcţionarii
- certificatul constatator emis in baza declaraţiei-tip depusa la suspendarea activitaţii
- constituirea, depunerea dosarului si ridicarea actelor de la Registrul Comertului
Pentru a evita neplacerile si nervii intrebati la RC,ce model de declatie trebuie sa completati.Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)