avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua!
Am preluat o societate si mi-am creat baza de date, am inregistrat in revisalul meu toate contractele de munca de la acea perioada, am facut noile modificari si le-am transmis la ITM, acum am aflat ca mai exista un contract deja incetat, trebuia sa-l mai inregistrez si eu in revisalul meu, odata cu celelalte contracte active?
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 20:55, 15 Iulie 2013
Contractul incetat era depus deja in REVISAL? Daca era atunci nu mai trebuie sa il introduceti si dumneavoastra.
Cand ati refacut baza de date?
Contractul era deja incetat si transmis in Revisal cu data de 31.12.2012, iar eu am refacut baza in 21.01.2013.
In 21.01.2013, eu am refacut baza fara el. Este corect?
In mod normal, baza trebuia refacuta si cu acea persoana care a incetat.

Alte discuții în legătură

Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)
Restaurare revisal MariaRamona MariaRamona Am incercat sa restaurez o baza de date in Revisal dar, din pacate, se salveaza doar contractul care este activ, pe cele incetate nu le preia. Ce pot face in ... (vezi toată discuția)