Am nascut pe 06.09.2012. Doresc sa primesc stimulent, asa ca am inteles ca trebuie sa incep munca cel mai tarziu pe 05.08 (luni). Insa, voi incepe la o alta firma.
As dori sa stiu daca sunt ok pasii de mai jos, din punct de vedere al continuitatii pe cartea de munca si ca sa primesc stimulentul:
Pe 02.08 (vineri) fac cerere ca revin din CCC
Pe 02.08 (vineri) inchei colaborarea cu vechea firma, prin acordul partilor.
Pe 05.08 (luni) incep colaborarea cu noua firma.
Pot face toti cei 3 pasi cu data de 05.08? Sau se fac succesiv? Ca sa am continuitate, pe ce data trebuie sa intrerup cu o firma si sa incep la cealalta?
Voi face actele mai devreme, insa incepand cu data de 05.08 sa intre in vigoare: incetare CCC, incetare colaborare fosta firma, incepere noua firma.
Astfel incat sa iau si stimulentul.
Sotul va sta o luna cu copilul. Va intra de pe 05.08 pana pe 04.09.
Am inteles ca pe 05.09 trebuie sa fim amandoi inapoi la munca, pentru a primi stimulentul (copilul e nascut pe 06.09).
Incetare cim dupa ccc
Dany57
Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie: m-am intors la munca din CCC, la 11 luni ale copilului, ca sa primesc stimulentul de insertie.
Am inceput la un alt ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie
cozzmyn86
Buna ziua, Sotia mea se afla in CCC din 19.09.2014 pentru 2 ani urmand a incepe serviciul pe 19 august 2016. Daca ea ar incepe serviciul pe 19 iunie 2016 se ... (vezi toată discuția)