avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modele chestionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modele chestionare

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de chestionar ce ar trebui completat de subalternii sefului de schimb pentru a vedea multumirile si nemultumirile angajatilor?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:07, 15 Iulie 2013
Modele de chestionare :
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
si multe altele gasiti

Dvs sunteti in masura sa faceti un chestionar astfel incat sa va aduca informatii utile organizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi catalin877 catalin877 Ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti ce carti ar trebui sa cumpar, pentru scoala de soferi cat. b sa pot invata ce trebuie. va multumesc (vezi toată discuția)
Intrebari utile interviu recrutare personal muncitori alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Ma puteti ajuta cu ceva intrebari utile, pentru realizarea unui interviu??? Stiu si eu un model de chestionar evaluare daca se ... (vezi toată discuția)
Termoscanner masurare febra umana - virus covid 19 oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În cursul acestei zile instituția noastră a primit o ofetă: oferta termoscanner masurare febra umana, virus COVID 19. În presă ... (vezi toată discuția)