avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PF pentru intocmirea anumitor dosare. Ce ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PF pentru intocmirea anumitor dosare. Ce calificare trebuie sa am?

Buna ziua

As dori sa infiimtez societate tip PF prin care sa ma ocup de intocmirea si administrarea unor dosare legate de probleme diverse ale unor persoane.
Ex. X doreste sa-si inmatriculeze autovehicolul dar nu are posibilitate de deplasare.Eu sa-i aduc toate cererile,sa merg sa le depun,etc.si bineinteles sa percep o taxa pentru aceste servicii.
Actul meu de studii dovedeste admiterea unui liceu cu calificarea de electromecanic.
Este suficient acesta ?
Daca nu ce as putea face ?

Cu stma,
va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Master la universitatea politehnica din milano Iulia-Andreia Iulia-Andreia Buna, Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare jamesbond12 jamesbond12 Am platit taxa de prima inmatriculare, in sept. 2008, pe OUG 50/2008.Acum am demarat procedura pentru recuperarea taxei.am respectat procedura prealabila ... (vezi toată discuția)
Continuarea studiilor Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua as dori sa stiu daca o persoana care a terminat acum cativa ani doar 10 clase mai poate continua studiile.Problema este ca nu are nici o dovada a ... (vezi toată discuția)