avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate neemis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate neemis

AJUTOR!!!
parintii mei primesc in anul 1965 de la nasul lor o suprafata de teren pentru care acesta avea act de vanzarecumparare autentic din anul 1947. Deoarece in '65 terenul apartinea deja statului, in calitate de membri cooperatori l-am primit cu act de dare in plata(act ce nu se mai gaseste nicaieri) si primim si autorizatie de constructie pentru o casa.
Dupa revolutie ne adresam cu cerere pentru emitere titlu de proprietate si dupa masurarea terenului de catre comisie ni s-a spus ca avem dreptul la 1.000 de mp. atat cat aveam deja in stapanire incepand cu anul 1965 si cat va fi trecu t si pe schita intocmita de primari
In anul; 1964 se efectueaza o noua masuratoare si se intocmeste proces verbal de punere in posesie pentru 550 mp., si suntem asigurati ca se va rezolva si cu diferenta pana la 1.000 mp.
Intre timp, fara a avea cunostinta, mostenitorii nasului parintilor mei, solicita eliberarea titlului de proprietate si li se elibereaza titlu inclusiv pentru terenul nostru iar acum suntem dati in judecata pentru revendicare, desi tinem terenul de atata timp si tot am asteptam sa se emita titlu de proprietate.
Ce putem face?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o neclaritate si as dori un raspuns concret referitor ... mirceabarbu8888@gmail.com mirceabarbu8888@gmail.com Buna ziua. Am o neclaritate si as dori un raspuns concret referitor la un litigiu de suprapunere a terenurilor a 5 proprietati, care au in partea de nord un ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor persoana decedata in 1947 cristimarin cristimarin Am solicitat la un notar certificatul de mostenitor dupa bunica mea decedata in 1947 prin care sa dovedesc calitatea de mosteniori ai sotului defunctei ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)