avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Renumitul BAC. Dupa contestatie nota e mai mica. Ce se ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Renumitul BAC. Dupa contestatie nota e mai mica. Ce se poate face?

am o intrebare.
un prieten a sustinut anul acesta bacul si a luat la limba romana scris, nota 6, 90, iar dupa contestatie i-a fost scazuta nota la 5, 00.
cert e ca dupa discutiile avute cu el, acesta sustine ca trebuia sa aiba mai mult decat 6, 90 si nicidecum mai putin. e ceva de facut in cazul acesta?
si care este sansa de castig in instanta?
si mai ales care este partea contradictorie in instanta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:28, 16 Iulie 2013
Anterior instantei,partea interesata are obligatia sa parcurga procedura prealabila,respectiv sa sesiseze oficial inspectoratul scolar si ulterior forul superior Ministerul Educatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul pas de a contesta rezultatul la o lucrare scrisa la examenul de titularizare in invatamant 2009 radu stroe radu stroe Urgent!!!!! Am obtinut o nota de care nu am fost multumit si am facut contestatie in urma careia am castigat 0,50 de puncte acestea nefiind necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Important - cum se face inscrierea dupa "abandon scolar"? Madalina17 Madalina17 Cum pot afla cum se face inscrierea din nou si in ce timp la un abandon scolar in clasa a IX-a ? (vezi toată discuția)
Contestarea scaderii notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in ... (vezi toată discuția)