avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintarea unei societati de recrutare, selectie si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintarea unei societati de recrutare, selectie si plasare forta de munca

Ce documente sunt necesare pentru infiintarea unei societati de recrutare, selectie si plasare forta de munca ?Se poate infiinta si P.F.A.?Este nevoie sa am si calificare in domeniul resurselor umane?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Agenție pentru recrutare forță de munca SimLuc SimLuc Bună ziua, Doresc sa îmi deschid o agenție pentru recrutare și plasare forță de muncă. Am o diploma obținută în urma unui curs(Inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)
Caen pfa diana_i diana_i Buna ziua, Doresc sa ma autorizez ca si PFA pentru calificarea de Inspector resurse umane. In lista de competente obtinute pe perioada scolarizarii (trecute ... (vezi toată discuția)