avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN PFA

Buna ziua,

Doresc sa ma autorizez ca si PFA pentru calificarea de Inspector resurse umane. In lista de competente obtinute pe perioada scolarizarii (trecute si pe diploma obtinuta) sunt atat administrarea si evidenta personalului cat si selectie si recrutare. Am gasit in lista de coduri CAEN, 7810 pentru selectie si plasare de forta de munca, care va fi una din activitatile mele, insa nu am gasit nici un cod pt administrare de personal. Doresc sa mentionez ca aceasta din urma va fi activitatea predominanta. Ce cod CAEN trebuie sa aleg in consecinta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: diana_i , utilizator 11:37, 15 Iulie 2009
Colegii de pe forum, PFA care au astfel de activitati, s-au inregistrat la codul CAEN 7420 - alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta ohiki ohiki Buna ziua! Am o intrebare pentru dvoastra. O firma de consultanta cu cod caen 7022 poate avea un contract de colaborare cu o alta firma , firma de plasarea ... (vezi toată discuția)
Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)