avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de consultanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de consultanta

Buna ziua!
Am o intrebare pentru dvoastra. O firma de consultanta cu cod caen 7022 poate avea un contract de colaborare cu o alta firma , firma de plasarea locurilor de munca in strainatate cod caen 7810.? Obligatia contractantului este de a furniza documentele necesare corespunzătoare pentru locul de munca respectiv
, CV-ul solicitantilor, diplome de confirmare a nivelului de formare, certificatele de atestare a unor cursuri efectuate, informatii care vin furnizate firmei de intermediere. Subliniez ca intre mine ca firma de consultanta nu va exista nici un contract intre cei care doresc csa mearga la munca ci doar intre mine si firma de intermediere. E legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:35, 13 Februarie 2014
Da
Multumesc pentru raspuns.
komkao a scris:

Da


Am gasit in lista codurilor Caen acest lucru specificat:referitor la codul meu 7022(activitati de consultanta )
,,

Aceasta clasa exclude:

- proiectarea de software pentru sisteme contabile (6201)

- consultanta si reprezentare juridica (6910)

- activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal (6920)

- activitati de consultanta legate de mediul inconjurator, agronomie, securitate si similare (7490)

- activitati de consultanta privind selectia si plasarea fortei de munca (7810)

- activitati de consultanta in invatamant (8560)??

Va rog sa ma lamuriti , daca se poate, nu vreau sa incalc legea dar nici sa pierd un contract important.
Chiar ar fi pacat sa renuntati la acest contract din acest motiv. Codul 7022 cuprinde printre altele activitati privind resursele umane. Ceea ce faceti dvs. tine de managementul resurselor umane. Depinde cum redactati contractul. Dar ca sa evitati orice probleme mergeti la ORC si declarati ca desfasurati la sediul/punctul de lucru si activitatile aferente codurilor CAEN care apot avea legatura cu activitatea respectiva: 7490, 7810,7830, 8211.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Cod caen firma branding Bogdan-Popescu Bogdan-Popescu As dori sa va intreb ce coduri CAEN ar trebui integrate pe actul constitutiv pentru o firma de branding - multumirile de rigoare pentru disponibilitatea la ... (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)