avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de Consultanta PFA Cod CAEN 7022
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de Consultanta PFA Cod CAEN 7022

Ce contracte sunt valabile pentru desfasurarea 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management? Pot incheia contracte de consultanta?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 14:25, 7 Noiembrie 2018

Buna ziua,



Codul CAEN 7022 activ, se refera la urmatoarele activitati:

Activitati de consultanta pentru afaceri si management Aceasta clasa include acordarea de consultatii, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare; obiective si strategii de marketing; planificarea, si politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului. Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanta, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice cu privire la: -proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar -consultanta si asistenta acordata firmelor si serviciilor publice pentru planificare, organizare eficienta si control, managementul informatiei etc. Aceasta clasa exclude: -proiectarea de software (programe) pentru sisteme de contabilitate, vezi 6201 -consultanta si reprezentare juridica, vezi 6910 -activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal, vezi 6920 -activitati de consultanta legate de arhitectura si inginerie, vezi 7111; 7112 -activitati de consultanta legate de mediul inconjurator, agronomie, securitate si similare, vezi 7490 -activitati de consultanta privind selectia si plasarea fortei de munca, vezi 7810 -activitati de consultanta in invatamant, vezi 8560

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)
Cod caen firma branding Bogdan-Popescu Bogdan-Popescu As dori sa va intreb ce coduri CAEN ar trebui integrate pe actul constitutiv pentru o firma de branding - multumirile de rigoare pentru disponibilitatea la ... (vezi toată discuția)