pe legea 10,din 2008 am hotarire ce stabileste masuri reparatorii sub forma despagubirilor banesti acordate in conditiile legii speciale, dar care nu specifica suma, ce trebuie sa fac?multumesc!
1. există o hotarare definitiva ce stabileste masuri reparatorii fara sa precizeze suma - prin urmare înțeleg că este vorba despre stabilirea calității de persoană îndreptățită la despăgubiri,
2. despăgubirile nu au fost stabilite încă.
Prin urmare, părerea mea este că, mai mult ca sigur, despăgubirile se vor acorda pe procedura instituită de Legea 165.
Lăsând la o parte o analiză a calități Legii 165, în cazul în care aveți o altă opinie, care ar fi aceasta? Mă refer strict la speța de față.
Tot n-ati inteles ce am spus ! Repet : L165 este deficitara pentru motivele invocate de mine, care se refera la principii juridice incalcate cu bunastiinta, adica :
- actioneaza retroactiv pentru dosare inregistrate anterior aparitiei legii
- actionand asupra acestor dosare, intocmite cf.Legii 10, schimba regulile jocului prin insasi modul in care trateaza spetza, diferind total de regulile legii 10.
Vi se pare normal/legal acest fel dea trata o problema juridica ?
A.n.r.p.
tibif
Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)