avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drept de acces pe proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drept de acces pe proprietate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema privind accesul pe proprietatea mea . Terenul pe care il detin are doua laturi linga terenuri apartinind domeniului public, terenuri pe care nu exista nici o constructie, sunt alei. Am dreptul sa intru pe proprietatea mea de pe domeniul public? Intreb acest lucru intrucit Primaria mi-a solicitat sa obtin drept de servitute de la vecinii aflati pe celelalte doua laturi ale terenului?
Intrebarea mea este : este obligata Primaria sa imi acorde drept de acces?
Cel mai recent răspuns: nicobold , utilizator 13:30, 18 Iulie 2013
Dar cum a motivat Primaria aceasta cerere ?
Motiveaza ca este zona de parc desi sunt doua alei betonate pe care se circula cu masini , alei care duc spre o platforma betonata pe care primaria organizeaza o data pe saptamina un tirg de produse industriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute nicobold nicobold Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema privind accesul pe proprietatea mea . Terenul pe care il detin are doua laturi linga terenuri apartinind ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)
Alee acces prevazuta de urbanism iulixica iulixica Am un teren cu certificat de urbanism care prevede latimea aleii de acces minima de 3.5m. Momentan aceasta alee este de 2m latime, fiind in co-proprietate a ... (vezi toată discuția)