avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Sa incerc sau nu sa dau in judecata Administratorul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Sa incerc sau nu sa dau in judecata Administratorul drumului

Am avut un accident foarte urat si care psihic m-a pus la pamant.Accidentul s-a petrecut in august 2008, pe un drum judetean care leaga o comuna de drumul european E85. Imprejurarile care au facut posibiil accidentul au fost:
1. starea drumului care era nou amenajat cu fonduri europene, chiar si marcat corespunzator,
2.faptul ca portiunea de drum de 3 km inainte de E85 era linie dreapta cu pomi pe margine, iar ultimii 900 m erau neasfaltati plus ca exista o dif de nivel la terminarea asfaltului si NU exista semn rutier care sa notifice niciunul din aceste lucruri
3. am ajuns la acea trecere de pe o portiune de drum pe cealalta cu o viteza undeva ~ 100km/h dat fiind aliniamentul si faptul ca era pe inserat(aveam farurile aprinse)
4. am pierdut controlul si in incercarea de a evita santul din stanga carosabilului am ajuns sa acrosez un pom pe partea dreapta
Va rog sa imi spuneti cu argumente daca se poate, daca e recomandat sau nu sa chem in instanta adm. drumului .....Mentionez ca politia a specificat in PV toate aceste aspecte plus faptul ca nu exista un semn de circulatie.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:30, 21 Martie 2009
Societatile de asigurare incep sa recupereze, prin instanta, de la administratorii drumurilor despagubirile platite ca urmare a evenimentelor rutiere produse datorita starii necorespunzatoare a drumurilor.
Succes!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto-vatamare > dosar penal > neprelungire dovada permis !! Airscape Airscape Pot sa spun ca ce mi se intampla mie, nu cred ca s-a mai discutat aici, si rar se mai intalneste. - La data de 01.08.2008 am fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: ... cristinaepa cristinaepa Buna dimineata, Cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: in momentul in care am parcat masina asfaltul s-a rupt si am cazut intr-un un canal (era ... (vezi toată discuția)
exista posibiliatea unei raspunderi civile a adminitratorului drumului? mirelabianca mirelabianca Buna ziua, exista posibiliatea ca in cazul unui accident caruta/moto =de unde motociclistul a decedat} pe un drum in care caruta are interzisa circulatia, din ... (vezi toată discuția)