avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mijloace fixe in conservare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mijloace fixe in conservare

Buna ziua!am urmatoarea problema: am trecut mijloace fixe in conservare si nu le-am mai calculat amortizare deloc.cat timp le pot tine conservate? e corect sa procedez asa?daca vreau sa le casez cum fac?

Alte discuții în legătură

Contract de cumparare cabinet mihovicidaniela mihovicidaniela am cumparat cabinet in sept 2013 si am intrat in cm crestere copil in febr 2014 ,si mi s-a suspendat cm pfa,am reluat activit pe alt cif in luna 11.2015,dar am ... (vezi toată discuția)
Amortizare la leasing financiar mihanego mihanego in cazul unui leasing financiar(autoturism) am calculat rata de amortizare la valoarea de achizitie(in care este inclusa si vaoarea reziduala); problema este ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe amortizate cum procedez iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Am sisteme PC ( asa apar in contabilitate) care cuprind: unitate calculator, monitor,tastatura si mous. Ele sunt complet amortizate si ... (vezi toată discuția)