avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contracte arenda la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contracte arenda la Registrul Comertului

buna seara.

am fost la registrul comertului pt a introduce codul CAEN 0111. ei bine, acolo m-am lovit de o gramada de pretentii ale unor dudui care nici macar nu ofereau toate informatiile sa intelegi ce vor.

va rog sa ma ajutati sa lamuresc o problema si daca mi-ati da si cateva indicii, unde as putea gasi prevederile in lege, v-as fi recunoscator.

sediul social al intreprinderii individuale este intr-un oras, iar terenurile luate in arenda sunt toate in acelasi judet, in raza aceluiasi consiliu judetean. am inteles ca trebuie sa depun la registrul comertului contractele de arenda legalizate. m-am gandit a acest lucru se face pentru inregistrarea ca punct de lucru. ce nu imi este clar este daca toate terenurile fiind in acelasi judet, apartinand de acelasi consiliu judetean, este cazul sa ma duc la registrul comertului cu fiecare contract in parte pe masura ce apar sau este suficient sa merg cu un singur contract, iar in situatia in care as lua in arenda pamant in alt judet, atunci sa merg sa intregistrez un contract cu arendatorul din judetul respectiv, fara a reveni la registru de cate ori am cate un arendator nou.

multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de arenda sau contract de comodat - tractoare si masini agricole gatanmarius gatanmarius Buna seara! Am infiintat o societate(SRL) cu principalul domeniu de activitate clasa caen 0111(Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si ... (vezi toată discuția)
Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Deschidere pfa sau ii kansara kansara Am gasit pe acest forum o lista cu actele necesare ptr a infiinta un PFA sau II, ma intreb daca ma poate ajuta cineva cu niste nelamuriri suplimentare - se ... (vezi toată discuția)