avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere declaratie 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere declaratie 100

Buna ziua, am un srl microintreprindere infiinat de doua luni, fara angajati, administrator si asociat unic. Pana pe 25 trebuie sa depun declaratia 100. Stiu ca se poate transmite electronic cu semnatura digitala dar nu e rentabil pentru mine (semnatura digitala costa aprox 250 lei/an). Mai este modalitatea de depunere la ghiseu pe suport cd in format PDF cu fisier XML atasat insotit de formatul pe hartie semant si stampilat. Cu PDF-ul inteligent m-am descurcat, insa nu gasesc fisierul pdf ce trebuie completat si printat. O sa ma intrebati probabil de ce nu apelez la un contabil. Fiind un srl nou infiintat am o marja de profit mica, practic nu imi permit sa dau si 300 lei/luna la un contabil care trebuie sa depuna o declaratie trimestrial (restul calculelor le fac eu deoarece detin program de facturare, registru de casa, etc). As aprecia un raspuns ajutator. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jacko , utilizator 13:56, 23 Iulie 2013
Eu nu am inteles! Cum adica "Cu PDF-ul inteligent m-am descurcat, insa nu gasesc fisierul pdf ce trebuie completat si printat " . Declaratia 100 este pdf-ul inteligent care se completeaza si listeaza. Poate nu am inteles eu.....
Buna ziua si multumesc pentru raspuns, cand dau print la PDF-ul inteligent completat acesta ocupa 2 pagini, cand il printez, se printeaza pe 2 pagini. Din cate stiu trebuie Anexa 1 printata (formularul care este pe site-ul anaf [ link extern ] .
jacko a scris:

Buna ziua si multumesc pentru raspuns, cand dau print la PDF-ul inteligent completat acesta ocupa 2 pagini, cand il printez, se printeaza pe 2 pagini. Din cate stiu trebuie Anexa 1 printata (formularul care este pe site-ul anaf [ link extern ] .Anexa nr 1 de care vorbiti este chiar declaratia 100. La adresa web indicata de d-voastra este doar modelul D100, care nu de acolo se printeaza ci de la declaratii electronice. Deci printati+salvati acel PDF, si nu D100 -modelul de la adresa web indicata de d-voastra (anexa nr. 1 la ordin 1950). Anexa nr. 2 la ordin e D101, etc.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2013
Ioan Petru Butariu, Contabil
Multumesc, o singura problema mai am, formularul electronic este pe doua pagini, nu stiu daca este in regula sa fie printat pe doua pagini (partea cu stampila si semnatura intra pe a doua pagina). O zi buna.
jacko a scris:

Multumesc, o singura problema mai am, formularul electronic este pe doua pagini, nu stiu daca este in regula sa fie printat pe doua pagini (partea cu stampila si semnatura intra pe a doua pagina). O zi buna.


nu conteaza, totusi puteti lista fata-verso pt securitate.

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos, am nevoie de un formular cedo vpatrana vpatrana Buna ziua! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un formular actual pentru cedo? Nu ma descurc singur. Am nevoie de unul in format word. Va rog, ... (vezi toată discuția)