Buna ziua ,am o intrebare:sunt executat silit pentru ca nu am mai putut plati ratele.Cand am incheiat contract leasing auto m-au obligat sa garantez un numar de BO egal cu numarul de rate leasing.Acum ma executa pe un singur BO cu suma totala de rate neplatite.Si nu-mi dau cale de atac.E constitutional?Multumesc anticipat
In contractul de leasing este mentionata modalitatea in care urmeaza sa fie completate biletele la ordin? banuiesc ca da si ca se scrie ca vor fi completate cu fiecare rata scadenta si neplatita, nu cu toata suma.
In 5 zile de la data primirii somatiei faceti contestatie cambiala, intemeiata pe prevederile legii 58/1934 si cereti anularea BO-ului pentru ca a fost completat cu nerespectarea intelegerii partilor.
Nu aveti cale de atac pe incuviintarea executarii, intre noi fie vorba si aceasta incheiere poate si au fost cazuri in care a fost desfiintata. Puteti prmova contestatie la executare.
Buna ziua ,nu am primit inca somatia,am vazut dosarul pe internet,probabil executorul intarzie in mod intentionat transmiterea somatiei .E vacanta judecatoreasca si e program cu publicul doar 2 zile pe saptamana .Intrebare:pot sa fac contestatie la executare fara sa am somatia.(stiu ca termenul de contestare e foarte scurt-5 zile)?Multumesc