avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie ITM

buna ziua
lucrez de ani de zile la o firma care a suferit modificari de denumire, dar a fost mereu acelasi administrator. mereu s-a lucrat si sambata fara sa fim pontate niciodata iar daca venea control ( nu a fost niciodata) sa spunem ca am venit la cererea angajatorului in ziua respectiva. se mai poate face ceva retroactiv, ii mai pot reclama intr-un fel?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 20 Iulie 2013
Puteti reclama drepturi neacordate in cel mult trei ani de la data nasterii acelor drepturi.
Nerespectarea de catre angajator a legislatiei privind relatile de munca, sanatatea si securitatea in munca poate fi sesizata ITM-ului si/sau Inspectiei Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia fara preaviz andreeapahone andreeapahone Buna! Am si eu o intrebare. Nu mi-am primit drepturile salariale pe ultimele 2 luni si nici nu mi s-a acordat dreptul la concediu de odihna atunci cand l-am ... (vezi toată discuția)
Control itm iuliaalba iuliaalba Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Alba, inspectorii de munca vor anunta firma ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu mariansorin mariansorin Buna seara! Lucrez la S.C. Cobadi Impex S.R.L. din Targoviste ca inginer instalatii electrice interioare de doua luni si am primit in aceasta perioada doar ... (vezi toată discuția)