avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare dobanzi ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare dobanzi ANAF

Pot sa inregistrez 658.1 = 4311 cu suma penalitatiilor din fisa analitica de la anaf, si cand platesc penal.Sau mai exact cum sa ma reglez cu fisa analitica de la anaf
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 15:12, 21 Iulie 2013
inregistrati pe 6581= 4481, si pe masura ce platiti, va descarcati in conturile care au majorari/ penalitati ...4311, 4312, 4313, 4314, 447 , 444, 4313, 4371, 4372, etc

[ link extern ] /

sau descarcati direct 4482=5311 / 5121

:luck:
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
Herra_, utilizator
Daca am platit ceea ce am primit pe fisa de la anaf, si in balanta sunt diferente, de exemplu sume destul de mici , si nu mi-a venit hartie de accesorii pot sa fac direct 6581 la casa sau banca sau trebuie sa constiui cheltuiala.Practic eu am platit mai mult decat am in balanta
orice inregistrare se face in baza unui document
bifati fisa si platiti mai putin (dar numai dupa ce faceti confruntare)
mai puteti sa faceti compensari in baza unei cereri ( da la BS la BAS...la TVA...si invers...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note contabile privind salarizarea sonya33 sonya33 #-obuna ziua. sunt novice in contabilitate si nu as dori sa gresec, va rog ma puteti ajuta cu notele contabile care se inregistraza privind salarizarea? va ... (vezi toată discuția)
Proiect facultate tirna tirna Buna , sunt studenta la contabilitate si informatica de gestiune in anul 2 si trebuie sa fac un proiect . Idea este ca trebuie sa merg la o firma sa ma ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate certificat medical, accident de munca simoichim simoichim care sunt notele contabile aferente unui certificat medical accident de munca atunci cand este platit din FAAMBP? Care sunt contributiile angajatorului si cele ... (vezi toată discuția)