avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie dispozitie garda de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie dispozitie garda de mediu

garda de mediu a venit la noi ca urmare a sesizarii unei vecine cu privire ca poluam chimic aerul si apa acesteia din fantana.
Noi avem o latrina la 3 metri de casa ei cu tub din ciment betonat si o anexa gospodareasca care adaposteste un cotet de porc si gaini tot la aceasi distanta, aceasta anexa fiind construita de 23 ani. cotetul si wc sunt la o distanta de 20 metri de fantana. garda nea pus sa le mutam . CE SA FAC SA NU LE MUT. STAU LA SAT NU LA ORAS.
Va rog... vecina ie cam sonata
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
catalincata91, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalincata91 , utilizator 23:11, 15 Septembrie 2013
am primit raspuns de la garda de mediu precum ca wc si cotetul de porc nu sunt puse pe hotar sau pe proprietatea vecinului si nu constituie un factor de poluare al mediului. astfel aceasta reclamatie a fost daTa spre solutionara primariei. Deci nu are ce ne face vecina somnata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
catalincata91, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala între fosa de racordare la scurgere și fantana rody_pinti rody_pinti Bună ziua! M-ar interesa la ce distanta de fântână mea cu apa potabila poate să-și facă vecinul un cămin (o groapa) prin care se leagă la rețeaua ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)