avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Autorizare conf art.15 legea 359/2004
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Autorizare conf art.15 legea 359/2004

Am participat la o licitatie, codul CAEN al activitatii care este obiectul licitatiei face parte din activitatile secundare ale societatii noastre. In solicitarea de clarificari imi spune ca nu suntem autorizati conf art.15 din Legea 359/2004. Despre ce este vorba si ce pot sa fac?
LEGE nr. 359 din 8 septembrie 2004
privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice

art.15 se refera la certificatele pe care trebuie sa le mai obtina o firma la inregistrare (PSI, mediu, etc.)

Nu inteleg rostul clarificarii lor. Daca intrebarea nu este clara, trimiteti-le repede o solicitare sa formuleze mai clar raspunsul, in sensul ca sa spuna clar ce nu inteleg, conform art. 78 din HG 925.
Imi cer "pentru activitatea specifica domeniului obiectului contractului sa se faca dovada autorizarii conf art 15 din legea 359/2004", cu certificat eliberat de ONRC.
Activitatea pentru care licitam 7112, face parte din domeniile secundare de activitate ale societatii, apare pe certificatul eliberat de ONRC.
Dar la sectiunea sedii si/sau activitati autorizate conf art 15 din legea 359/2004, pe certificatul meu scrie "activitati desfasurate in afara sediului social si sediilor secundare 4322, 7120, conform declaratiei nr....
Putem fi descalificati din acest motiv? Asa ni s-a comunicat descalificarea pe acest motiv.
Atentie: Activitatea secundara trebuie activata nu ajunge doar sa o aveti pe actul constitutiv, mergeti la ONRC si depuneti formularele necesare pentru activare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen neautorizat creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar ... (vezi toată discuția)
Activitate domeniu secundar cateldestept cateldestept Pot desfasura activitatea 7112-Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea, aflata in domeniul secundar, daca nu este autorizata conform ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)