avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire avans incasat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire avans incasat

Pentru un avans primit, la o institutie publica, din fonduri FEADR , la ultima transa de plata s-a retinut partial cv acestuia. Diferenta trebuie restituita emitentului scrisorii de garantie a avansului. Aceasta restituire se face direct din venituri sau din capitolul de cheltuieli? Mentionez ca , contractul de finantare prevede ca in cazul in care la ultima transa de plata nu poate fi recuperat avansul acordat, se executa scrisoarea de garantie proportional cu valoarea avansului nerecuperat.

Alte discuții în legătură

Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Onorariile executorului judecatoresc anamariamed anamariamed Buna ziua, Am citit in lege ca onorariu unui executor este de maxim 10% pt sume ce nu depasesc 50mii; intrebarea mea este daca acest 10% se aplica asupra ... (vezi toată discuția)
Problema cu o scrisoare de garantie bancara vlaika ionela florina vlaika ionela florina Va rog sa-mi dati un sfat! Reprezint o societate si am semnat un contract de vanzare cumparare de produse de constructie cu o firma din Spania. Acestia, ... (vezi toată discuția)