avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cand pot obtine permisu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cand pot obtine permisu?

buna ziua .acum 7 luni am fost prins baut la volan iar aazi mia venit decizia de la parchet insemnand amenda contraventionala si scoaterea de sub urmarire penala .as dori sa stiu cand pot obtine permisu sau ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: seat , utilizator 09:45, 23 Iulie 2013
Ce alcoolemie ai avut ? Cu decizia de la parchet, mergi la seful politiei rutiere de pe raza unde ti s-a retinut permisul.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
seat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis florinio29 florinio29 buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Bautura la volan valydaniel valydaniel buna seara acum ceva timp mau prins baut la volan cu o alcoolemie de 0,45 in aerul expirat ,probele biologice leam refuzat.Ma chemat la procuratura si acuma am ... (vezi toată discuția)