avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar!
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar!

Buna ziua ! Se pot retine bani prin executare silita din concediul prenatal si indemnizatia de crestere a copilului ?

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andre_1973 , utilizator 20:47, 14 Martie 2009
Nu.
In conformitate cu Codul de procedura civila art. 409, alin. 7:
Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciale, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere pe salar aim aim buna ziua as vrea sa intreb in cazul in care am un angajat cu retinere pe salar si pleaca in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani i se va mai retine pe ... (vezi toată discuția)
Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o datorie catre banca brd si ieri am verificat cardul si am constatat ca apare suma restanta pe care o am de dat,intrebarea mea este imi pot face ... (vezi toată discuția)