avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de viol?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de viol?

Este o speta (nu din Romania). Fata vrea sex, el nu vrea, iar fata il ia la bataie, este tenativa de viol sau talharie ?

[ link extern ]
Depinde cu ce scop il 'ia la bataie'. Daca doreste sa se razbune pe impotenta victimei, este infr. de loviri si alte violente sau vatamare corporala si asa mai departe pana la omor, depinde de rezultat. Daca exercita violente pentru a-l constrange la act sexual, este tentativa de viol. Daca violentele au scopul de a-si insusi pe nedrept un bun, este talharie.
Ai vazut videoul?
Daca nu vrea sa ii ia banii nu e talharie.
Depinde de ce vrea sa il bata.

Se vede ca doar il bate dar nu se stie motivul.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
I-a luat totusi sticla....
Scopul este foarte clar şi reiese din imagini.Refuzul băiatului a înfuriat-o , drept pentru care i-a aplicat o ,,corecţie,,. Poate fi tentativă de viol , într-o variantă agravantă .Depinde cum este reglementată fapta în legislaţia statului respectiv.
Scopul nu a fost tâlhăria, în mod cert.Poate că sticla era chiar a agresoarei, iar băiatul avea doar posesia ei.Aşadar, după ,,corecţie,, fata şi.a recuperat şi sticla.
Poate îi oferise lui sticla, în schimbul favorurilor sexuale. Iar faptul că băiatul s-a dovedit ,,necorespunzător,,, a determinat-o pe fată să îşi ia înapoi băutura.
Pot fi multe ipoteze, de aceea nu putem decât să presupunem .
Ceea ce este evident sunt violnţele exercitate de fată, care există şi pot fi pedepsite, chiar independent de includera lor într-o variantă agravantă a unei infracţiuni .

Alte discuții în legătură

Talharie - elementele constitutive ale infractiunii fig56 fig56 3 baieti roaga pe alt baiat sa vina jos. Scopul lor este de-al bate si de-al poseda de bunuri. Astfel ii dau SMS la respectivul sa isi aduca si iphoneul nou cu ... (vezi toată discuția)
Viol - urme vaginale? studenta9 studenta9 Este adevarat ca in cazul unui viol, cand fata nu vrea, ea nu se umezeste corespunzator si apar vanatai sau rupturi de muschi? Mi-a zis cineva... Vreau ... (vezi toată discuția)
Cum ati motiva in favoarea victimei? 1993z 1993z Victima, a intrat pe reteua de socializare facebook, unde a adaugat in lista o fata. Insa pe contul respectivei persoane statea mai mult online prietenul ... (vezi toată discuția)