avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Conventie de dare in plata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Conventie de dare in plata

Societatea la care lucrez s-a divizat, s-a intocmit conventia de dare in plata. Cum se poate realiza inregistrarea in contabilitate a bunurilor primite pe baza conventiei de dare in plata?Trebuie sa se mai intocmeasca si un proces verbal de predare primire sau o factura (desi bunurile nu sunt vandute sunt doar cesionate catre ceilalti actionari)?

VA multumesc mult!
Anca Toma

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatii din firma vasile58 vasile58 1. Un fost asociat si fost director economic in firma, completeaza si introduce in contabilitate facturi fictive (de la societati inactive) pentru incarcarea ... (vezi toată discuția)
Cesiune societate maria2015 maria2015 Buna seara, Am o problema legata de cesionarea totala a partilor sociale ale societatii in care eram actionar unic. Am efectuat cesiunea printr-un act ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)