avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrebare - conditii suspendare pensie anticipata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrebare - conditii suspendare pensie anticipata partiala

Am retinut din lege ca in cazul in care realizez venituri mai mari de 4 salarii medii brute pe economie se suspenda pensia anticipata partial.Desfasor o activitate liberala ca persoana fizica autorizata juridic.Doresc sa stiu daca baza de plecare este declaratia de impunere sau situatia de incasari de la sfarsit de an.De asemenea daca odata cu suspendarea pensiei,cea primita anterior se returneaza.In continuare se platesc contributii la CASS? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala alybotiz alybotiz Buna ziua, am o intrebare ce declaratii se depun la o intreprindere individuala,neplatitoare de tva?si am inteles de ceva 5.5%pt sanatate?cum se procedeaza mai ... (vezi toată discuția)
Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare cornelianec cornelianec Desfasor o activitate liberala ca persoana fizica autorizata juridic.Primesc pensie partiala anticipata.Doresc sa aflu daca ,separat de pensie, mai ... (vezi toată discuția)